Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Träningstips

För inspiration och övningar till träning, rekommenderar vi att skaffa ett konto och logga in på Svenska Curlingförbundets sida s-cup.se Länk till annan webbplats.

Du kan även använda dig av vår egen övningsbank för att ladda ner övningar. Här finns allt från dragfarter till kommunikationsövningar.


>TILL ÖVNINGSBANKEN Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats.

Lycka till!

Text

Träningar

Juniorgruppen 2022

Juniorträning

Klubbens juniorgrupp tränar tisdagar kl 18:00-19:30 och söndagar kl 16:00-17:30. Vi har flera utbildade ungdomsledare och ansvarig för verksamheten är vår curlare Alva Sundberg.

Vi välkomnar alla ungdomar som vill ansluta till vår juniorgrupp. Det är bara att komma ner till hallen och pröva. Har du frågor kontakta klubben via mail eller telefon, se nedan.

Du som förälder till en curlare är varmt välkommen till oss! Det finns läktare inomhus, kaffe och wifi i hallen. Om det finns en bana ledig kan du prova själv samtidigt som barnen tränar.

Vuxenträning

Vuxenträning2022

Som medlem har du möjlighet att vara med på klubbens träningstillfällen för vuxna två gånger i veckan:

  • Tisdagar kl. 18.00-19.15
  • Söndagar kl. 16.00-17.00.

Vid dessa tillfällen finns alltid ledare på plats och träningen anpassas efter er nivå. Det finns möjlighet att dela upp gruppen för att både nybörjare och de som spelat lite mer ska kunna utvecklas. Utrustning finns att låna men ta gärna med egen hjälm samt varma och funktionella kläder.

Kostnaden för att enbart delta på vuxenträningen är 550 kr per säsong eller 300 kr om mer än halva säsongen gått, utöver medlemsavgiften.

Vill man sedan ha tillgång till hela utbudet som klubben erbjuder som exempelvis tävlingar och möjlighet att träna på andra tider kan du läsa mer om klubbens medlemsavgifter här.

Vill du vara med?

För ytterligare information gällande vuxenträningen kontakta:

Patrik – 070-835 76 75
Lollo – 070-353 56 17
Ylva – 073-949 41 93

Stenkul (barn mellan ca 5 och 8 år)

Börja spela curling med oss! Vi spelar med sten på kortbana, sopar och övar balans genom att glida runt på isen och göra olika lekar. Vi spelar varannan tisdag 18.00-19.15 och första tillfället är 3 okt. Alla behöver ha en vuxen med sig på isen första gångerna.

Kostnad: 350 kr/säsong för första året, 500 kr för de som curlat sedan tidigare.

Vill du komma och testa? Meddela ledare Sara på sara.carlsson@curling.se

Enskild träning

Som klubbmedlem med betald träningsavgift har du möjlighet att fritt träna i hallen. Kontakta vår intendent via telefon eller mail, se kontaktvägar nedan, för att kontrollera att det finns lediga banor och för att diskutera vilken ispreparation som behövs innan spel.

Publicerad: 2022-11-18

Sponsorer

Partner Colorama
Partner Nermans
Partner Länsförsäkringar
Partner Spelabingoföridrotten

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

ICA Hagahallen

Postadress

Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Besöksadress

Vid entrén till Tingvalla
Isstadion
Stadionvägen 8 Karlstad

Kontakta oss

Tel: 054-15 75 75
E-post: info@kck.se