Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Prova På

SISTA TILLFÄLLET FÖR SÄSONGEN 16/4! ÅTER I AUGUSTI.

Prova på liten 2022

Alla kan spela curling!

På tisdagar klockan 18:00-19:00 under säsong har vi öppen prova på. Då är det bara att komma ner till hallen så möter en av våra instruktörer upp dig. Är ni fler än tre eller har särskilda behov på grund av exempelvis funktionsnedsättning, ber vi er föranmäla till info@kck.se så att vi bäst kan möta era behov.

Ta med innegympaskor. Vi rekommenderar rörliga och varma kläder. Resterande utrustning finns att låna i hallen!

Kostnad

Barn t.o.m. 15 år 25 kr. Ungdomar 16 år t.o.m. 20 år och studenter med Mecenatkort 50 kr, vuxna 100 kr.

Medlemskap i föreningen

Alla som deltar i Prova På blir även medlemmar i Karlstads curlingklubb innevarande säsong utan kostnad. För registrering till Svenska Curlingförbundet behöver vi personnummer och för att distribuera vårt digitala medlemsbrev en mailadress.

Ta sig till hallen

Vi finns på Stadionvägen 8, 653 40 Karlstad.

Har du bil är det bara att knappa in på GPS och köra hit. Vi har en stor gratis parkering precis utanför där du kan ställa din bil!

Åker du buss kan du antingen ta linje 1 eller 4 till ”Karlstad innebandyarena”, eller linje 6 till ”Kasernhöjden, Blåljusbyn eller Bromsgatan”

Det går såklart även att gå och cykla hit!

Utrustning

Vi lånar ut det mesta du behöver. Ta gärna med dig innegympaskor, egen hjälm, och ha på dig varma och rörliga kläder samt handskar.

Curlingskola

Ett par gånger per säsong har vi curlingskola för nybörjare under fyra på varandra följande söndagar. Deltagarna lär sig grunderna genom att ta Blått Kort i curling, med målsättningen att efter genomgången kurs kunna spela i nybörjarserie eller klubbserie.

Covid - 19 Regler

Curlinghallens stora ytor ger goda förutsättningar att minska risken att bli smittad av Covid - 19. Du ska inte komma till hallen om du har symtom som snuva, hosta eller feber.

Prova curling med funktionsnedsättning

Alla kan spela curling och välkomnas till vår förening! För dig med någon form av rörelsenedsättning har vi något som kallas för stick som går bra att använda stående eller från rullstol.

>MER OM CURLING I RULLSTOL

Du som har någon annan typ av funktionsnedsättning, som syn- eller hörselnedsättning, intellektuell- eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning får gärna kontakta våra ledare innan eller när du kommer till curlinghallen så kan vi prata tillsammans och förbereda så att du enkelt kan spela och ha roligt med oss!

Text

Sponsorer

Partner Colorama
Partner Nermans
Partner Länsförsäkringar
Partner Spelabingoföridrotten

Stöd till curling för barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

ICA Hagahallen

Postadress

Karlstads CK - Curling
Stadionvägen 8
65340 Karlstad

Besöksadress

Vid entrén till Tingvalla
Isstadion
Stadionvägen 8 Karlstad

Kontakta oss

Tel: 054-15 75 75
E-post: info@kck.se